Снимки TrafficNews.bgСлучка, достойна да бъде възпята от класиците на трагикомедия, се

...
Снимки TrafficNews.bgСлучка, достойна да бъде възпята от класиците на трагикомедия, се
Коментари Харесай

Трагикомедия в Пловдив! Работници местят запалка с багер от скука, настана екшън

Снимки  TrafficNews.bg

Случка, почтена да бъде възпята от класиците на трагикомедия, се разигра следобяд на към този момент пословичната улица „ Отец Паисий ”. След всичките несгоди към ремонта и формите на паветата, през днешния ден следобяд разигра нов екшън, който умерено може да бъде разказан като покруса с детайли на комедия.

Фирмите, които имат обекти там, чакат с неспокойствие ремонтът да завърши час по-скоро, защото се отразява на оборота им. Ресторанти и магазини записват нулеви дни от месеци, като разумно наблюдават под лупа какво правят чиновниците, които ремонтират улицата.

 Днес чашата на търпението на притежателя на един от заведенията за хранене Невена Барабова обаче преляла и тя е потърсила сметка от строителите, а причината… те местили запалка с екскаватор, явно от досада!

„ Работниците по през целия ден пушат цигари и пият бира. За последните 10 дни са налепили 20 метра бордюри. И през днешния ден капака на всичко беше, че вместо да работят те местят запалка с екскаватор. След като потеглих да фотографирам, единият от мъжете не напсува доста грозно, като потегли да ми протяга ръка, заплашвайки че ще ми чупи телефона ”, съобщи Барбова пред  TrafficNews.bg.  Тя на момента е викнала полиция, като чиновниците на реда се отзовали на сигнала.  

Наш кореспондент се свърза с компанията реализатор. Те също бяха сюрпризирани от нелепата обстановка и обявиха, че ще разпоредят инспекция по случая и ще изискат пояснение от техническия началник за случилото се.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР